Τετάρτη 15 Νοεμβρίου 2023

20/11/2023 4blues the BAND @ Μουσικό Στέκι Ιλίου



Mε κοινό σημείο αναφοράς την αγάπη μας για τη μουσική αλλά και ιδιαίτερα το Rock και το blues αποφασίσαμε να φτιάξουμε τους 4blues the band. Μέσα από αυτή την μπάντα θέλουμε να μοιραστούμε μαζί σας, μελωδίες που μας ενώνουν με το παρελθόν μέχρι σήμερα, τραγούδια που αγαπήσαμε πολύ και δεν θα σταματήσουμε να αγαπάμε. 

Η μπάντα μας αποτελείται από τους : 

Μαρία Σωτηροπούλου (φωνή)

Νίκος Τόρης (κιθάρα)

Mάριος Νικολής (τύμπανα)

Χάρης Μπουτσελάκης (μπάσο)

O καθένας από εμάς έχει την δική του πορεία στο χώρο με πολλές συμμετοχές σε μπάντες, live, ηχογραφήσεις κ.α.

Η Μαρία Σωτηροπούλου στο τραγούδι, Lead singer του σχήματος OCEAN BEAT PARTY BAND (TUI CRUISES Fleet) τα τελευταία 6 έτη, CONTRAST THE BAND εδώ και 12 έτη, 4BLUES THE BAND και άλλες συνεργασίες σε ελληνόφωνα κ αγγλόφωνα σχήματα σε διάφορα στυλ όπως pop, rock, blues, disco,  funk, jazz καθώς και στην ελληνική και έντεχνη μουσική .

Ο Νίκος Τόρης στην ηλεκτρική κιθάρα δραστηριοποιείται από το 2007 στο χώρο της μουσικής, έχοντας συμμετάσχει σε έναν μεγάλο αριθμό σχημάτων και καλλιτεχνών, σε μουσικές σκηνές και φεστιβάλ της Αθήνας. Βασικό του στοιχείο είναι το Classic rock, blues rock ύφος έχοντας όμως περάσει και από funky, pop, ελληνόφωνα ροκ και έντεχνα μονοπάτια.

Ο Μάριος Νικολής στα τύμπανα, με αρκετές συνεργασίες και συμμετοχές σε σχήματα και μπάντες, με Μιχάλη Τζουγανάκη, Δημήτρη Λιόλιο, Σίλια Κατραλη, Εύη Ρωζάκη κ.α, πάντα με δίψα για νέες συνεργασίες και μουσικά ταξίδια. 

Ο Χάρης Μπουτσελάκης στο μπάσο, με μεγάλο βιογραφικό και ενεργή πορεία από την δεκαετία του 80 σε πολλές γνωστές μπάντες με δικό τους υλικό αλλά και ως μέλος στους Λαθρεπιβάτες,  Αφοί Κατσιμίχα και αργότερα στο re union των 2002GR για περίπου 10χρονια, καθώς και με πλούσια  δράση σε μαθήματα, studio και εκατοντάδες live εμφανίσεις στη Ελλάδα και το εξωτερικό. Συνεχίζει με αφοσίωση, πάθος και αγάπη για την ποιοτική ελληνική και ξένη μουσική.


Η είσοδος στις παραστάσεις είναι ελεύθερη ενώ αξίζει να σημειωθεί πως όλοι οι καλλιτέχνες συμμετέχουν αφιλοκερδώς.

Μουσικό Στέκι Ιλίου

Καλλιτεχνικό Καφενείο «Θ. Αγγελόπουλος» ● Πολιτιστικό Κέντρο «Μελίνα Μερκούρη»

Αγ. Φανουρίου 99, Ίλιον, 2ος όροφος

Είσοδος ελεύθερη

Ώρα 20:00 - 22:30

Χάρτης για Μουσικό Στέκι: http://binged.it/QBlkWl

mousikostekiilion@gmail.com

http://mousikostekiiliou.blogspot.gr/

http://www.facebook.com/MousikoSteki

http://www.facebook.com/mousikostekiilion

http://www.facebook.com/groups/MousikoStekiIlion/

http://www.facebook.com/pages/Μουσικό-Στέκι-Ιλίου-Μουσικοί-Μουσική-Ίλιον/291302210924758

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου