Σάββατο, 11 Νοεμβρίου 2017

Tony $ Hot Electric Blues Band 13/11/2017 - Μουσικό Στέκι Ιλίου


Tony $ Hot Electric Blues Band
Takis Liarmakopoulos, Dimitris Ioannou, Kostis Saridakis, Tony Dollar Panopoulos
GUESTS$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$
George Kantzidis Konstantinos Galdanidis Spiros Paraskevopoulos BNSS Yannis Sofias
Ο ιδρυτής της μπάντας... είναι ο Αντώνης Πανόπουλος. Γεννημένος το 1958 στην Αθήνα, μεγάλωσε την δεκαετία του 60 και του 70 μέσα σε σημαντικά μουσικά γεγονότα, όπως η συναυλία των Rolling Stones, του Rorry Gallagher, του A. COLLINS τα καλοκαιρινά live στην παραλία του Αγ. Κοσμά και στα θερινά σινεμά, στην Πλάκα, στο Κύτταρο και στο Λυκαβηττό. Οι Socrates, ο Γιάννης Σπάθας και ο Αντώνης Τουρκογιώργης, η εμπειρία σπουδών στην Ιταλία και τα jazz rock blues live που είδε εκεί, του έμαθαν πολλά. Το 1995, γνωρίζει τον Δημήτρη Ιωάννου και τους Blues Cargo, και αμέσως νιώθει ότι το blues τον κερδίζει. Το 2000 δημιούργησε τους Bluestherapy μαζί με τον Σπύρο Παρασκευόπουλο σε φωνή και ρυθμική κιθάρα, καθώς και με διάφορους φίλους και μουσικούς..ΠΧ ΓΙΑΝΝΗ ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ, BASS ..SΠΥΡΟ ΓΑΒΑΛΑ, DRUMS ..ΧΡΥΣΑΝΘΟ ΚΟΡΜΠΑΚΗ..ΚΛΠ.. Από το 2010, στα τύμπανα έπαιξε ο Γιώργος Δεβετζίδης , που μαζί με τον Σπύρο είναι παιδικοί του φίλοι και Χολαργιώτες. Στο μπάσο ο Μαριοs Σκουφοs. στο σαξόφωνο ο Γρηγόρης Έξαρχος και φυσαρμόνικα ο Χ.ΠΟΛΥΔΩΡΟΣ ΚΑΙ ΝΙΚΟΣ ΣΚΙΑΔΟΠΟΥΛΟΣ.οπωs και ο Ν. ΒΟΡΛΟΚΑΣ.. έπαιξαν σε πολλά live.
Τελευταίο LIVE ήταν το άνοιγμα του GUITAR SHORTY.(.με τη βοήθεια του Δ Ιωάννου...BLUES CARGO. στο μπάσο και του ΒΟΒ Tσιλιβιγκου στο ΣΑΧ) γαμπρός και δάσκαλος του J.Hendrix..στη PORETTA .στο SOULN BLUES FESTIVAL στη BOLOGNA το 2014... ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ BLUES THERAPY ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ...
BLUES POWER..BACK IN TOWN..YALL..$$$$$$$
Η μπάντα σήμερα παίζει με καταξιωμένους μουσικούς SESSION από την ΒLUES ΑΘΗΝΑΙΚΗ ΣΚΗΝΗ... όπως ο Simos Kokavesis και ο KΩΣΤΑΣ ΣΑΡΙΔΑΚΗΣ... με φίλους και νέα παιδιά που θα διαιωνίσουν την MOTHER MUSIC..BLUES FOR EVER!!!
TONY $ HOT ELECTRIC BLUES BAND

Μουσικό Στέκι Ιλίου
Η είσοδος στις παραστάσεις είναι ελεύθερη ενώ αξίζει να σημειωθεί πως όλοι οι καλλιτέχνες συμμετέχουν αφιλοκερδώς.
Αγ. Φανουρίου 99, Ίλιον
2ος όροφος πολιτιστικού κέντρου Ιλίου "Μελίνα Μερκούρη"
Είσοδος ελεύθερη
Ώρα 21:00 - 23:00
Χάρτης για Μουσικό Στέκι: http://binged.it/QBlkWl

mousikostekiilion@gmail.com
http://mousikostekiiliou.blogspot.gr/
http://www.facebook.com/MousikoSteki
http://www.facebook.com/mousikostekiilion
http://www.facebook.com/groups/MousikoStekiIlion/
http://www.facebook.com/pages/Μουσικό-Στέκι-Ιλίου-Μουσικοί-Μουσική-Ίλιον/291302210924758

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου