Σάββατο 13 Φεβρουαρίου 2016

Δευτέρα 15/2/2016 Nick Tsiamtsikas Blues Band - Μουσικό Στέκι Ιλίου


Ο Νίκος Τσιαμτσίκας και η Blues Βand του, παίζουν δυνατό ηλεκτρικό, γνήσιο, Chicago Rhythm n’ Blues, καλύπτοντας την πορεία της ιστορικής αμερικάνικης μουσικής σκηνής για ενα διάστημα παραπάνω του μισού αιώνα.

Κομμάτια, γνωστά και άγνωστα, με τεράστια μουσική ενέργεια, των Muddy Waters, Buddy Guy,Lilltle Walter, Robert Johnson,Willie Dixon, αποδίδονται με αγάπη και δύναμη σε συνδυασμό με νεώτερες Blues επιτυχίες, που έγιναν πασίγνωστες απο μεγάλους σύγχρονους παίκτες, χωρίς να αποκλείονται οι συγγένεις με το θυγατρικό Rock που μας μεγάλωσε όλους.

Η μπάντα έχει δώσει τα πάντα για να κυριαρχεί το groove και αυτό φαίνεται. Όχι μόνο φαίνεται, αλλά και στην ουσία μεταλαμπαδεύεται στο κοινό σαν ηλεκτρική ενέργεια πολλών watt, αφήνοντας πάντα τις καλύτερες εντυπώσεις, τα τελευταία περίπου 10 χρόνια που δραστηριοποιείται στα κλάμπ της Αθήνας και της Περιφέρειας.

Τα περισσότερα τα λέει η μουσική και ο τρόπος που παίζουν. Μία φορά να τους ακούσει κανείς, φτάνει για να τυπωθεί στη συνείδηση του, ως η απόλυτη, καθαρόαιαμη Chicago style Blues band της Αθήνας...

Στην ηλεκρική κιθάρα είναι ο κορυφαίος Βαγγέλης Μαγκλάρας, πιστός στα Blues, δειγματικός του είδους, στο Μπάσσο (ο δάσκαλος) Δημήτρης Μάλης, στα τύμπανα ο (φοβερός και τρομερός) Ιάκωβος Γκέλιας και στη φωνή ο (δημοσιογράφος) Νίκος Τσιαμτσίκας.

Μουσικό Στέκι Ιλίου
Αγ. Φανουρίου 99
(2ος όροφος πολιτιστικού κέντρου Ιλίου)
Είσοδος ελεύθερη  
Ώρα 21:00 - 23:00
Χάρτης για Μουσικό Στέκι: http://binged.it/QBlkWl
mousikostekiilion@gmail.com
http://mousikostekiiliou.blogspot.gr/
http://www.facebook.com/MousikoSteki
http://www.facebook.com/mousikostekiilion
http://www.facebook.com/groups/MousikoStekiIlion/
http://www.facebook.com/pages/Μουσικό-Στέκι-Ιλίου-Μουσικοί-Μουσική-Ίλιον/291302210924758

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου