Σάββατο, 28 Δεκεμβρίου 2013

30/12/2013 ΤΡΙΤΩΝΕΣ @ Μουσικό Στέκι Ιλίου


ΤΖΕΝΑΡΟ - ΤΡΑΓΟΥΔΙ
ΜΑΝΟΣ ΠΥΡΓΙΑΝΝΑΚΗΣ - ΟΡΓΑΝΟ, ΠΙΑΝΟ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΛΑΜΒΟΚΑΣ - ΜΠΑΣΟ
ΝΙΚΟ ΜΕΝΕΜΕΝΟΓΛΟΥ - ΝΤΡΑΜΣ
ΖΑΧΟΣ ΚΟΤΣΙΚΗΣ /MARTY BALL - ΚΙΘΑΡΑ

Η ΙΔΡΥΣΗ ΤΗΣ ΜΠΑΝΤΑ "ΤΡΙΤΩΝΕΣ" ΤΙΤΛΟΣ ΒΓΑΛΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ ΜΟΥΣΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ, ΓΙΟΥΣ ΚΑΙ ΦΥΛΑΚΕΣ ΤΟΥ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΤΟ 2004 ΑΠΟ ΤΟΥΣ: ΜΑΝΟΣ ΠΥΡΓΙΑΝΝΑΚΗΣ (ΟΡΓΑΝΟ, ΠΙΑΝΟ), ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΛΑΜΒΟΚΑΣ (ΜΠΑΣΟ), ΜΑΝΩΛΗΣ ΜΑΡΟΥΛΗΣ (ΦΩΝΗ), ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΟΛΟΜΙΑΝΟΥΚ (ΚΙΘΑΡΑ), ΠΑΙΖΟΝΤΑΣ PROGRESSIVE, HARD ROCK ΜΕ ΔΙΑΣΚΕΥΕΣ ΚΑΙ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ, ΘΕΛΟΝΤΑΣ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΟΥΝ ΤΙΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΑΝΗΣΥΧΙΕΣ ΤΟΥΣ. ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΓΝΩΣΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΝΤΡΑΜΕΡ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΚΙΘΑΡΙΣΤΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΑΛΛΑΖΑΝ.
ΣΤΙΣ 31 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΤΟΥ 2007, ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΙΑ ΤΡΑΓΙΚΗ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΒΡΕΙ ΤΗΝ ΜΠΑΝΤΑ. ΟΠΟΥ ΣΕ ΔΥΣΤΥΧΗΜΑ ΜΕ ΜΗΧΑΝΗ ΦΕΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΖΩΗ Ο ΚΙΘΑΡΙΣΤΑΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΟΛΟΜΙΑΝΟΥΚ.
ΛΙΓΟ ΑΡΓΟΤΕΡΑ, ΓΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΚΑΙ ΜΗΝ ΕΧΟΝΤΑΣ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΚΕΝΟ ΤΟΥ ΚΙΘΑΡΙΣΤΑ, Ο ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗΣ, ΜΑΝΩΛΗΣ ΜΑΡΟΥΛΗΣ ΑΠΟΧΩΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΜΠΑΝΤΑ.
ΟΙ ΤΡΙΤΩΝΕΣ ΕΧΟΝΤΑΣ ΤΑ ΔΥΟ ΑΠΟ ΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΙΔΡΥΤΙΚΑ ΤΟΥ ΜΕΛΗ, ΠΛΕΟΝ, ΜΑΝΟ ΚΑΙ ΓΙΑΝΝΗ, ΚΑΝΟΥΝ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΕΠΑΝΑΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΜΠΑΝΤΑΣ ΜΕ ΝΕΟΥΣ ΜΟΥΣΙΚΟΥΣ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥΣ Ο ΖΑΧΟΣ ΚΟΤΣΙΚΗΣ (MARTY BALL) ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΑΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΟΙ ΠΡΟΒΕΣ ΨΑΧΝΟΝΤΑΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΓΙΑ ΝΤΡΑΜΕΡ ΚΑΙ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗ.
ΕΤΣΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΡΚΕΤΟΥΣ SESSION ΝΤΡΑΜΕΡ ΚΑΙ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ, ΜΑΓΕΥΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΩΝΗ ΕΝΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΖΕΝΑΡΟ ΚΑΙ ΣΥΝΑΝΤΙΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΛΙΟ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΞΙΩΜΕΝΟ ΜΟΥΣΙΚΟ, ΝΙΚΟ ΜΕΝΕΜΕΝΟΓΛΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΣ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΤΟΝ ΝΤΡΑΜΙΣΤΑ ΠΟΥ ΠΑΝΤΑ ΕΨΑΧΝΑΝ… ΕΤΣΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΝΕΟΙ ΤΡΙΤΩΝΕΣ.
ΠΡΩΤΗ ΤΟΥΣ ΖΩΝΤΑΝΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ, ΜΕ ΤΟ ΝΕΟ ΣΧΗΜΑ ΗΤΑΝ ΣΤΟ GHOST HOUSE (ΨΥΡΡΗ) ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΔΕΙΞΕ ΜΕ ΤΟ ΒΡΟΝΤΕΡΟ ΤΟΥ ΠΑΡΟΝ, ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ, ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΛΑΤΡΕΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΜΠΑΝΤΑ.
ΟΙ ΤΡΙΤΩΝΕΣ ΕΧΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΜΟΥΣΙΚΑ ΣΥΝΘΕΣΗ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΠΟΤΕ ΕΩΣ ΤΩΡΑ, ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΕΧΟΝΤΑΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΤΟΥΣ ΔΙΣΚΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ. ΚΑΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ...

Μουσικό Στέκι Ιλίου
Αγ. Φανουρίου 99 Ίλιον
2ος όροφος πολιτιστικού κέντρου "Μελίνα Μερκούρη"
Είσοδος ελεύθερη
Χάρτης για Μουσικό Στέκι: http://binged.it/QBlkWl

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου